Over Tuning Service

IMG-20150122-WA0047Bij Tuning Service zijn we allemaal echte autoliefhebbers, we houden van alles wat met auto’s te maken heeft. Wij begonnen met chiptuning als hobby. Door te toenemende vraag van kennissen en vrienden hebben wij besloten hier ons beroep van te maken. Dit was al ruim 16 jaar geleden. Doordat we al zo lang bezig zijn in het vak hebben wij enorm veel ervaring opgebouwd. Hierdoor hebben wij bij Tuning Service meer ervaring dan bij de meeste andere chiptuning bedrijven.Wij hebben nu dan ook wel met elke soort auto te maken gekregen.  Onze garage is gevestigd in Huizen, voel u welkom om een keertje bij ons langs te komen!

Wij leveren uitsluitend 100% Nederlandse software, geen import of kant en klare software! Wilt u de originele software mee naar huis nemen? Dat kan! Neem dan een USB stick mee, buiten dat slaan wij alle software ook veilig in de cloud op.

IMG-20150122-WA0016De beste service & kwaliteit

Onze chiptuners staan 6 dagen per week voor u klaar zelfs nadat u auto klaar is met het chiptuning proces. Na al die jaren doen we dit beroep nog steeds met plezier. Wij willen u natuurlijk ook helpen. Door middel van eerlijk advies, geheel vrijblijvende offertes en natuurlijk u auto zuiniger en sneller te laten rijden. Dit alles doen wij voor een eerlijke prijs.

 

Vraag, opmerking of een klacht?

Voor verdere vragen, opmerkingen of klachten kunt u ten alle tijden mailen. Onze mensen staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt gebruik maken van het onderstaand formulier, maar natuurlijk kunt u ook altijd even bellen naar 035 – 52 53 406. Wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook gewoon een keertje langskomen bij ons in huizen. Wij bieden u dan een kopje koffie aan en een geheel vrijblijvende offerte. Dit is een klein deel van de service die wij aanbieden bij Tuning Service in huizen.