Overige merken

1372240976-600x350

Heeft u geen Audi, BMW, Mercedes, Suzuki of een Volkswagen? Geen probleem. Wij chiptunen elk soort personen auto. Hierboven kunt u een merk, model, uitvoering en motor kiezen. Hier kunnen wij u een aanduiding geven van de kosten, vermogen winst en brandstof besparing. Wilt u meer informatie hebben? Dan kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u natuurlijk ook bellen.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in elk auto merk en model. Dit komt door 15 jaar ervaring met het chiptunen van auto’s, en natuurlijk door de 8000 tevreden klanten die u voorgingen. Wij hebben hierdoor ruime ervaring met elk soort auto.Als u een offerte aanvraagt kunnen wij u een aanduiding geven met het verwachte vermogen winst en het verwachte brandstof besparing. Het chiptunen gebeurt in onze garage in Huizen. Dit is over het algemeen een snel proces. Meestal is uw auto klaar met het chiptuning proces terwijl u wacht!

Garantie

Wij bieden natuurlijk ook een jaar garantie op onze chiptuning  formule. Dit doen wij omdat wij zo zeker zijn van onze zaak. Daar boven op bieden wij u ook nog eens 2 weken proefrijden aan. Is iets niet zoals gewenst? Dan passen wij dit aan tot uw wensen. Natuurlijk doen dit wij dit dan ook zonder bijkomende kosten. Dit is de service van Tuning Service. Kijk snel wat wij voor jou kunnen betekenen. selecteer jou auto merk, model, uitvoering en bouwjaar. Tot ziens!

Afspraak maken