Bekijk extra vermogen
Voer je kenteken in en bekijk de prestaties:
Of voer het handmatig in:Stel je vraag via WhatsApp!
Eenvoudig & snel via:Dagelijks bereikbaar
van 8:00 tot 20:00 uurHeb je nog meer vragen?
Wil je meteen geholpen worden?
Neem contact op met de WhatsApp klantenservice, bel of stuur een email:

Tuning Service
Kabelweg 1a, 1271 AN Huizen
Telefoonnr: 035 52 53 406
Whatsapp: 06 531 83 928
Email: info@tuningservice.nl

Chiptuning Renault specialist

Méér vermogen, méér power

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in deze branche dus kunnen wij met een gerust hart zeggen dat als u uw auto wilt chiptunen bij Chiptuning Renault dat het dan ook zeer goed verloopt. KWALITEIT en PRIJS zijn bij ons met hoofdletters geschreven, bekijk onze tarieven en zie dat wij daadwerkelijk de goedkoopste zijn.

– Niet goed? Geld terug!
– 5 jaar garantie
– Volgens ISO9001 certificering
– Gratis chiptuning na dealerupdate

Stel een vraag via Whatsapp!

whatsapp

7cabc943e52d53adf984c248524c5fc1_large

Kom vandaag nog langs!

Maak snel een Renault Chiptuning afspraak

Renault zit bij ons ook diep geworteld. Onze liefde voor de gehele Rs reeks bewijzen we nog elke week ! Modellen Renault die we veel zien voor een heerlijke op maat Chiptuning is de Megane 3 rs, Renault Clio Rs en de nieuwe Megane 4 GT en Rs. Tevens zien we veel Renault talisman diesels en een aantal capture’s met de tce motoren. Programmeren van de meeste Renault computers lukken via de obd3 poort zonder de computer te openen! Onze 4×4 dyno kan ook de nieuwste modellen met achterwielaandrijving en sturing meten zonder problemen. Tevens voorzien wij de Megane rs modellen van een gave stage 1 of 2 Chiptuning in combinatie met een Custom rvs downpipe met of Zonder sport katalysator. Ook kunnen wij voorzien van pops & bangs crackle mapping bij een Chiptuning. Bij de Diesel reeks Renault modellen halen wij vaak een 6 tot 8% brandstof besparing op onze Chiptuning software.

Stuur een WhatsApp bericht naar 06–53183928 of bel nu voor een afspraak 035–5253406, wij zijn dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur. Tuning Service heeft jarenlange ervaring in Chiptuning Renault. Laat je begeleiden door échte vakmannen die weten waar ze over praten en geniet meer van je Renault.

» Afspraak Maken

[tsfacebookgallery id=6]

Klantbeoordelingen

Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden. Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.