BMW Chiptuning specialist

Méér vermogen, méér power

BMW Chiptuning is vakwerk. Tuning Service® gebruikt alleen op maat geschreven chiptuning software voor je BMW. Of je nou een 1-serie of een dikke M6 hebt, we halen het maximale uit je BMW. We garanderen meer vermogen, sneller optrekken en een betere rij ervaring met je BMW.

– Niet goed? Geld terug!
– 5 jaar garantie
– Volgens ISO9001 certificering
– Gratis chiptuning na dealerupdate

Stel een vraag via Whatsapp!

whatsapp voor bmw chiptuning

IMG-20150122-WA0016

Ons hart bij BMW Chiptuning

Vanaf onze begin jaren ligt ons hart bij BMW! en vooral het tunen van BMW. Zo waren we een van de pioneers op gebied van de msd87 en msd90 motorcomputers. Deze watergekoelde motorcomputer was lastig te verwijderen, en nog pittiger om te tunen. Wij waren één van de eerste die deze toch succesvol konden voorzien van meer vermogen. Een mooi voorbeeld hiervan is de BMW f10 en f11 met de 523i en de 528i motoren type 6 in lijn. Deze BMW 523i als voorbeeld is een volwaardige 3000cc motor uit de BMW 530i en geven wij dus ook het volledige bmw 530i vermogen! Dit is voor de bmw 523i na een chiptuning dus een krukaswinst van 91pk! Een behoorlijk verschil voor een auto zonder turbo.
voor wij beginnen aan een chiptuning voor bmw, doen wij met de originele icom ista en esys een volledige software update voor uw bmw. Om eventuele kinderziektes te elimineren.

Chiptuning voor elke BMW voor Benzine of Diesel

Tuning voor nagenoeg elke bmw benzine en diesel is op dit moment mogelijk volledig via de obd connector. De motor computer hoeft dus niet meer gedemonteerd te worden voor een chiptuning. BMW de E-serie en F-serie reeks blijft de CVN intakt, en staat de flash counter gelocked.
bij het plaatsen van de originele software is tuning 100% spoorloos, en de dealer kan zonder problemen in de auto komen voor diagnose of een firmware update voor uw bmw. Een leuk voorbeeld van een succes verhaal is de BMW 325i en de BMW 525i met de N52B25 motorcode en de N52B30 motorcode. Die laatste is ook gelevert als naar een bmw 325i, maar dan wel de b30 motor! Deze is en u raad het al, wederom te voorzien van het echte bmw 330i vermogen! en dit nagenoeg alleen met software begrezingen verwijderen te behalen.
voor de bmw diesels is een vaak gehoorde klacht is de euwige aandrijving beheerst rijden melding op het idrive scherm na een tuning.
dit omdat ergens in de software koppel limmiters vergeten zijn te verwijderen tijdens een tuning. Dit zal bij ons niet gebeuren.

Elke nieuw protocol, type auto of wijziging in een software mappack word een aantal keer getest door ons doormiddel van een vermogensmeting (dyno run) loggen, en afr metingen.
wij gebruiken voor bmw benzine motoren een innovate motorsport live afr meting, om zo onder werkelijke weg omstandigheden de air fuel ratio te meten, dit geeft een veel reeeler beeld van een kloppende afstelling dan een afr meting statisch op een dyno roller. Om uw bmw te meten wat zijn werkelijke vermogen is gebruiken wij een insoric dyno systeem.
dit geeft een ongemanupuleerd beeld van het werkelijke wiel vermogen op straat voor uzelf bruikbaar, wij noemen dit wel eens de “pretbank killer” dit omdat veel verschillende klasieke dyno meters ook verschillende uitkomsten tonen. Neem een merk van een dyno of calibratie van deze dyno wat al voor een compleet wisselende uitkomst kan zorgen. Daarbij kijken we bij bmw goed naar veilige waardes, zo bouwen we bij de bmw m5 v8 turbo 2012+ een limiet op koppel (torque) om zo de koppelingsplaten te sparen. Helaas nodig, maar een koppeling op na 10.000 kilometer is natuurlijk ook geen optie.
Heeft u interesse in onze diensten voor uw geliefde bmw, neem contact op, of kom eens aan in onze werkplaats! bij ons altijd contact met een tunen zelf.
wie u spreekt, is ook diegene die aan uw auto werkt.

Kom vandaag nog langs voor je BMW chiptuning!

Maak nu een BMW Chiptuning afspraak

Bel nu voor een afspraak 035–5253406 of stuur een WhatsApp bericht naar 06–53183928 dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur. Tuning Service® is gespecialiseerd in BMW Chiptuning. Laat je adviseren door één van onze chiptuning specialisten en geniet meer van je BMW.

» Afspraak Maken

[tsfacebookgallery id=4]

Klantbeoordelingen

Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden. Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.